Alföldi Róbert dedikál, a Wolt könyvfutár pedig házhoz viszi
Pénteken 16:00 - 17:00 óra között Alföldi Róbert dedikál, a Wolt könyvfutár pedig házhoz viszi a könyveket.

Alföldi Róbert a közelmúltban megjelent hangoskönyveit dedikálja (zártkörű megoldással) május 14-én, így névre szóló, személyes üzenettel aláírt példányokhoz is hozzájuthatnak a Rózsavölgyi Zeneműbolt és a Wolt futárszolgálat segítségével.


A dedikált köteteket a Wolt weboldalán vagy applikációján keresztül lehet megrendelni – pontosan ugyanúgy, ahogy azt az ételrendeléseknél már megszokhattuk.


A Wolton történő vásárlást is erre az időpontra érdemes időzíteni, vagy az előrendelést bejelölni. A kiszállítás a budapesti belső kerületekben, a Rózsavölgyi Zeneműbolt öt kilométeres körzetében vehető igénybe, de a dedikálást követő naptól kezdve, személyes átvétel esetén bárhonnan megrendelhető. Ekkor a megrendelésnél be kell jelölni, hogy személyesen veszik át a könyvet, nem kérnek kiszállítást.


A Wolt felületén, https://wolt.com/hu/hun/budapest/restaurant/rozsavolgyi-zenemu-es-konyvesbolt

adható le a megrendelés, és a megjegyzés mezőbe írható be, kinek szeretné a vásárló dedikáltatni a kötetet.

Fontos, hogy itt jelezze azt is, hogy szállítást nem kér, ha személyesen jön el másnap a dedikált hangoskönyvekért.



PRAKTIKUS TANÁCSOK:

Ha én szeretnék elmenni a hangoskönyvért, amikor bejelölöm, hogy pl. A kisherceg könyvet szeretném előjegyzéssel megvenni, akkor feljön egy lap ahol a legfelső kérdés: Hogyan kérem a szállítást, itt rákattintok a Módosítás feliratra, és bejelölöm, hogy Elvitel, azaz elmegyek érte.

Utána ha előjegyzéses vásárlás van, bejelölöm, hogy május 14-én 17 óra után megyek.

Majd a jobb felső részben feljön a Pénztárhoz felirat, amire ha rákattintok, a kiválasztott tételek alatt látható: Megjegyzés a helynek. Ebben a rovatban írhatom meg, hogy kinek szeretném hogy dedikálja Alföldi Róbert a hangoskönyvet.

Alföldi Róbert május 14-én, pénteken 16:00-17:00 óra között zártkörű megoldással dedikálja a hangoskönyveit a Rózsavölgyiben.

 

Grabócz Márta a zenei jelentés és narrativitás témakörének világszerte legelismertebb kutatói közé tartozik. Jelen kötete válogatás az elmúlt csaknem két évtizedben megjelent tanulmányaiból,...
Harmony is one of the most important elements of teaching classical music: it helps to train hearing, understand the harmonic logic of music, and overview the basic rules of voice-leading. Many have reservations...
A zeneszerző-életrajzok az esetek túlnyomó részében kevés izgalmat tartogatnak az utókor számára, Georg Friedrich Händel (1685-1759) pályája azonban e tekintetben is kivételesnek mondható....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ